Immunerősítés fitoterápiával

A még gyönyörű napsütéses novemberi reggelen, már érezni lehet a tél illatát, ez pedig jelzi, hogy ideje felkészíteni szervezetünket hidegebb időkre. Egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen az erős, kiválóan működő immunrendszer, s a legjobb mód a betegségek elkerülésére az elővigyázatosság.

 

 

A természet csodálatos gyógynövényeket ajándékozott nekünk, melyekkel immunrendszerünket csaknem erőfeszítés nélkül rendben tarthatjuk. Minél eredetibb, természetesebb formában és összeállításban visszük be ezeket az értékes bioaktív anyagokat a szervezetbe, annál hatékonyabbak, hamarabb hatnak, sőt mellékhatásoktól mentesek. A táplálékkiegészítők jó része megfelel e követelményeknek, ezért ma már előnyben részesítjük a laboratóriumban előállított vitaminokkal szemben, melyek általában több segédanyagot tartalmaznak.

A növényi készítményekből válasszuk a préselt tablettát, mert ennek előállításához nincs szükség segédanyagokra. Emellett a vegetáriánusok „étrendjéből” az állati eredetű fehérjét tartalmazó zselatin kapszula is ki van zárva, ráadásul némelyik ártalmas színező anyagokat is tartalmaz.

Hazai növényeink között is bőven találunk hatékony immunerősítőket, ilyen például a Bíbor kas-virág (Echinacea purpu-rea), a Homoktövis (Hippophae rhamnoides), melynek C-vitamin tartalma rendkívül magas, az Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), csakúgy, mint a távolabbról érkezett Ginszeng (Panax Ginseng), Spirulina, (Spirulina platensis) és Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum), de a virágpor (Pollen) is különleges tulajdonságokkal rendelkezik.

Támogassa tehát immunrendszerét természetes úton, válasszon ehhez jó minőségű, hatékony termékeket, hogy könnyebben elkerülje a meghűlést, torokfájást, köhögést, a fertőzéseket és a levertséget. (x)

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk