A KAQUN víz hatékonyságát embereken végzett klinikai vizsgálati eredmények igazolják

A KAQUN egy speciális klaszterszerkezetű víz, mely egyedi, stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre a KAQUN fürdőklubokban.

A KAQUN víz emberi szervezetre gyakorolt hatásának klinikai vizsgálatai során megállapították, hogy erősíti az immunrendszert az alábbiak miatt:

  • Fokozódik a sejt immunválasz-képesség (aktivált T-limfocták növekedése). A sejt immunválasz felelős a szervezetbe jutott idegen anyagok felismeréséért és elpusztításáért, az immunválasz kiváltásáért.
  • A vírussal fertőzött, illetve tumorossá váló sejtek elpusztítására több NK sejt (természetes ölősejt) áll a szervezet rendelkezésére.
  • A baktériumölő (baktericid) hatás élénkül (ROI – reaktív oxigén intermedier – szignifikáns emelkedése). A ROI termelődésének fokozódása az ún. apoptózis beindulásának a jele. Az apoptózis fontossága vitathatatlan az immunrendszer hatékony működésében, aminek a lényege az elhasznált és feleslegessé vált, vagy hibás sejtek eltávolítása a szervezetből.
  • A vizsgált esetek 72%-ában növeli a szervezet antioxidáns kapacitását. Az antioxidáns kapacitás javulása a sejteket károsító szabad gyökök semlegesítése és a degeneratív betegségek alapját képező gyulladásos folyamatok gátlása miatt fontos.

A KAQUN különleges ivóvíz, alacsony ásványi anyag tartalmú hegyi forrásvízből számítógéppel vezérelt elektrolízis során jön létre. Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat és nem történik magasnyomású oxigén-bevitel.

Az eddigi vizsgálatok megállapították, hogy a KAQUN vízterápia mellékhatások nélkül, kedvezően befolyásolja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat, erősíti az immunrendszert, a hypoxia csökkentésével blokkolja a növekedési faktorokat, megindítja a szervezet regenerációját.

A tudományos kutatási eredményekről részletesen olvashat a www.kaqun.hu weboldalon. (x)

A KAQUN víz fogyasztása és a fürdőkúra
nem helyettesíti a hagyományosan előírt orvosi terápiát,
kizárólag immunmodulátorként javasolt!

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk