A jó gyomor nagy áldás!

A jó gyomorközérzet nagy áldás – mondják azok, akik sokat szenvednek emésztési zavaroktól, gyomor- vagy bélproblémáktól.

Emésztőrendszerünk nagyon érzékeny nemcsak az elfogyasztott ételek zsírosságára, fűszerezettségére, de sokféle környezeti ártalomra is. A stressz, a fertőzések, kémiai anyagok, a rendszeresen fogyasztott alkohol, illetve érzékeny gyomrúak esetében az aszpirin, irritálhatják a gyomor és nyombél nyálkahártyáit. Akár a zsigeri izmok tónusában is változást eredményezhetnek. Gyakran a gasztrointesztinális rendszer baktérium-állományában van változás.

Mindezekért célszerű a gyomor- és bélflóra egészségét, valamint az emésztőrendszer nyálkahártyáinak normál működését gondosan védeni, de hogyan?

A GASTRO-BON rágótabletta nemzetközileg is újszerű, magyar védjeggyel ellátott kombinációs étrend-kiegészítő, amely egy tablettában tartalmazza a gyomor és a bélflóra egészséges működését elősegítő pre- és probiotikumokat, valamint a gyomor- és bélnyálkahártyák egészségét támogató, eredeti indiai édesgyökér speciális hatóanyag-kivonatát (DGL). A hazai édesgyökeret mindannyian ismerjük, a medvecukor ánizsra emlékeztető alapanyaga. Régen köptetőnek, köhögéscsillapítónak, izomrelaxánsnak is használták.

Újabb kutatási eredmények szerint az édesgyökér flavonoidjai segítik normális szinten tartani a gyomorsav mennyiségét, emellett nyálkakiválasztásra gyakorolt jótékony hatása is a gyomor- és nyombél nyálkahártyáinak egészségét szolgálja.

Jelenleg a DGL a nyugati világban széles körben alkalmazott gyomortámogató étrend-kiegészítő.

 

A kombinált 5 probiotikum (Lactobacillus acidophilus és rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, infantis és longum, 5 milliárd cfu) jótékony hatással van az emésztésre, a székletürítésre, a bélgázok mennyiségére, sőt az immunrendszerre is.

A Gastro-Bon rágótabletta ajánlott:

  • az emésztés és bélműködés általános segítésére;
  • antibiotikum-kezelések alatt és után;
  • utazások, nyaralások során;
  • a jó gyomorközérzet fenntartására;
  • az immunrendszer támogatására.

Napi 2 rágótablettát – az étkezések előtt 20 perccel – javasolt elrágni folyadék fogyasztása nélkül! Nyugodtan fogyaszthatják liszt- és tejcukorérzékenyek, cukorbetegek valamint magas vérnyomásban szenvedők is. (x)

Prof. Dr. Ösapay György
a Californiai Egyetem professzora, az MTA nagydoktora

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk