Építsd be az életedbe!

A KAQUN egy speciális eljárással gyártott víz, mely rendszeres fogyasztás esetén erősíti az immunrendszert (Országos Kémiai Biztonsági Intézet által egészséges önkénteseken végzett vizsgálat TUKEB engedély száma: 42/2009), segíti a gyorsabb regenerálódást. Előnyösen hat a szervezet oxigénszintjére, az életminőség javítását széles körben támogatja.

A KAQUN ivóvíz magas oxigéntartalmú, alacsony ásványi anyag tartalommal bíró forrásvíz, amely az észak-olaszországi Dolomitok hegységben található Pasubio hegy (2232 m) gleccseréből ered, és a Posina völgyben (630 m) levő forrásból egy elektrolitikus rendszeren (KAQUN System) áthaladva kerül palackozásra. Az egyedi know-how révén az oxigén kötött, stabil formában van jelen a vízben, mely hosszú ideig (1 év) megőrzi koncentrációját. Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat, illetve nem történik magasnyomású oxigén bevitel.

A KAQUN vízterápia kedvező hatását a sejtszintű anyagcsere folyamatokban, az immunrendszer erősítésében, a szervezet regenerációjában, méregtelenítésében, a savasság enyhítésében in vitro és in vivo kísérletekben vizsgálták, illetve további kísérletek jelenleg is folynak.

 

Az immunológiai paraméterek analízise során megállapították:

  • az aktivált T limfociták növekedését, amely a celluláris immunválasz fokozódását jelzi;
  • az NK (natural killer) sejtek (természetes ölősejtek) – melyek a vírussal fertőzött, illetve tumorossá vált sejtek elpusztításáért felelősek – szignifikánsan növekvő mennyisége az immunrendszer növekedését igazolja;
  • a neutrofil granulociták ölőképességének mérése, a reaktív oxigén intermedier (ROI) szignifikáns emelkedése, a neutrofil granulociták fokozott baktericid hatását igazolja.

A ROI termelődés fokozódása az apoptózis beindulásának a jele. Az apoptózis, más néven a programozott sejthalál, egy görög kifejezés, mely hasonlat a természetből származik: „ahogyan a levelek hullanak le a fáról”, úgy kerül a szervezetből az elhasznált és feleslegessé vált vagy hibás sejt eltávolításra. Tehát az apoptózis fontossága vitathatatlan az immunrendszer kialakulásában és hatékony működésében.

További humán kísérletek is folyamatban vannak a KAQUN víz szabadgyök fogó kapacitásának és az apoptózis mértékének megállapítására.

A fentieket összegezve megállapíthatjuk, hogy a KAQUN vízterápia kedvezően befolyásolja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat, erősíti az immunrendszert, a hypoxia csökkentésével blokkolja a növekedési faktorokat, megindítja a szervezet regenerációját.

Ezen felül fokozhatja a kemo- és sugárterápia hatását, és mérsékelheti azok mellékhatásait (Orvosi Hetilap 2007/30. 1415-1420).

 

A KAQUN víz klinikailag tesztelt, embereken végzett orvostudományi kutatásokban részt vett termék, mely mind ivó-, mind fürdőkúrára alkalmas. A KAQUN víz egy teljesen új megoldás az immunrendszeri betegségek leküzdésének elősegítésére, egyben hatékonyan támogatja testi-szellemi egyensúlyunk kialakulását.

Ajánlott napi fogyasztása:

  • egészségmegőrzésre: 0,5 liter;
  • legyengült immunrendszer esetén: 1–1,5 liter;
  • sportolóknak: 1,5–2 liter;
  • gyermekeknek, állapotos- és szoptató anyukáknak: 0,2–0,5 liter.

A KAQUN víz fogyasztása és a fürdőkúra nem helyettesíti a hagyományosan előírt orvosi terápiát, kizárólag immunmodulátorként javasolt!

A tudományos kutatási eredményekről részletesen olvashat a www.kaqun.hu weboldalon. (X)

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk