Kedves Olvasó!

Gyönyörű nyár van! Harsogó zöld a természet, minden kicsattan az energiától, s az életet, a túlélést, újrakezdést, a megállíthatatlan örök körforgást hirdeti, mely így volt előttünk is, így lesz utánunk is, s melynek épp most szerencsés részesei lehetünk.

A körülöttünk lévő szépségeken túl, most még érezhetőbb módon részesedünk a mindent átható, éltető energiaóceánból. Lássuk, mire is használhatjuk e többletenergiát, mely bőséggel árad felénk!

Nyáron valahogy több erőnk, lelkesedésünk, türelmünk és kedvünk van mindenhez. Ha épp nem bágyaszt el a kánikula, lendületesebben haladunk a munkában, könnyebben magunk mögött hagyhatjuk a régóta halogatott teendőket, a magunk előtt görgetett „munkahalmazt”. Energiával telve, bátrabban szembenézünk mindazzal, amit eddig hárítottunk, s megnyugtatóbban befejezhetünk, lezárhatunk olyan dolgokat, amivel eddig nehézségünk volt.

Kérdezhetné, Kedves Olvasó, hogy miért vennénk magunkra ennyi terhet? Mire jó ez a kampányszerű rendteremtés magunk körül?

Visszakérdeznék: mikor álljunk neki, mikor érjünk a végére, s mikor „pipáljuk ki” mindezt, ha nem most, amikor a természet ennyi erőt, ennyi támogatást nyújt hozzá? Mikor lesz legközelebb ennyi energiánk? Talán a novemberi ködben, vagy a téli sötétben és fagyban?

A nyár egyben a pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés ideje. Hogyan tudnánk kényelmesen hátradőlni, „lazítani” ennyi teherrel a vállunkon? Túljutva mindezen viszont, már valóban fellélegezhetünk, fújjuk ki az elmúlt hónapok összegyűlt feszültségét! Kezdjük nyarunkat, saját vakációnkat – induljon bármikor, végződjön bármikor – egy testileg és lelkileg is mélyen átélt, hatalmas nagy sóhajtással!

Lubickoljon, Kedves Olvasó, napfényben, kék égben, zöld lombban, madárcsicsergésben, virágtengerben, s persze, hűs vízben is, ha teheti!

Derűs nyarat kívánok!

a Paramedica

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk