d-Lenolate: olajfalevél kivonat

Válságban az emberi immunrendszer: az egyoldalú táplálkozás, fokozódó stressz, mozgáshiány és a gyógyszerre nem reagáló kórokozók mind hozzájárulnak a fertőző betegségekből eredő elhalálozások számának növekedéséhez.

A legtöbb antibiotikumot egy bizonyos kórokozó típus vagy csoport elpusztítására tervezték, ám emellett megölhetik a nélkülözhetetlen acidophilus és bifidus baktériumokat is a bélrendszerben, ami egyrészt legyengíti az immunrendszert, másrészt rendszeres alkalmazásuk megerősítheti egy egész sereg kórokozó ellenálló képességét.

Amikor az immunrendszer hibátlan hatékonysággal „üzemel”, akkor is jelen vannak a kórokozók a szervezetben, de kevés fontossággal bírnak. Ha egy sérülés, túlzott fizikai vagy mentális stressz legyengíti az immunrendszert, akkor e káros mikroorganizmusok megerősödnek, elterjednek a mirigyekben, szervekben és a testszövetekben, működészavart, betegséget eredményezve.

Évezredeken át a népgyógyászat eredményesen használta az olajfa leveléből készített teát a láz legyőzésére. A fa levelének megmagyarázhatatlan tartósító tulajdonságát, bámulatos növényi vegyületeit, melyek több ezer éves életet biztosítanak számára, megvédve szinte minden rovartól, baktériumtól, a modern tudomány még mindig kutatja.

E század elején sikerült elkülöníteni levelének keserű fitokemikáliáit, melyek az olajfa sokoldalú gyógyító tulajdonságát biztosítják.

Az olajfa levelének R-kalcium elenolate nevű hatóanyaga hosszantartó védettséget nyújt – előállításának szabadalmával kizárólag az East Park Research Inc. rendelkezik. Ellentétben a korábbi hevítéses módszerekkel, a gyártó a 100%-ban frissen szedett olajfalevelekből alacsony hőfokon préseli ki a hatóanyagot, így elkerülhető a terápiás összetevők (pl. oeluropein, antioxidánsok, anti mikrobiotikus elemek) sérülése.

Az eljárásnak köszönhetően, a d-Lenolate eredményesen és hosszan fejti ki immunerősítő hatását, nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, tartósítószert, cukrot, laktózt, glutént, emiatt várandós és szoptatós anyukák is fogyaszthatják.

(x)

Share
 
   
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk