Az ideális partner

Ne higgyük, hogy egy harmonikus kapcsolat létrejöttéhez elegendő, ha a partnerek „jól kijönnek” egymással, sőt még a legforróbb szexuális, erotikus vonzódás sem jelent garanciát.
Az asztrológus szemével az általános harmónia feltétele, hogy az egyik fél Napja jól kapcsolódjon a partner Holdjához, a kellő érzéki vonzalomhoz pedig a Vénusz és a Hold hasonlóan szerencsés konstellációja szükséges, míg az ugyancsak fontos közös érdeklődési kör, illetve hasonló világnézet a két fél Jupiterének helyzetén múlik.
Ahhoz, hogy megközelítő biztonsággal ki merjük jelenteni, ki kivel tud hosszú távon boldog, harmonikus kapcsolatban élni, nagyon pontos személyre szabott elemzés szükséges, amely az egyén mindenki által közismert napjegyén kívül a horoszkóp más tényezőit is figyelembe veszi. Alábbi útmutatónk az egyszerűség kedvéért azt a helyzetet vizsgálja, amikor a horoszkópban a Nap, a Hold és a Vénusz ugyanabban a csillagjegyben áll.

 

A Kos szeret hódítani, de ha sok időt kell kedvesének szentelnie, hamar elveszítheti érdeklődését, és új partner után néz. Nagyon jól kapcsolódik a Mérleghez, a Nyilashoz és az Oroszlánhoz.

Kos
03. 21-től
04. 20-ig

A Bika szereti a biztonságot, kiszámítható partnerre van szüksége, s fontos, hogy mindig legyen társa. Legjobb társa a Skorpió, a Szűz és a Bak.

 
Bika
04. 21-től
05. 20-ig
 

Az Ikrek a szerelemben a finomságot, a minőséget élvezik, egy tapasztalt figyelmes partnert értékel igazán, aki meghódítja, és változatos programokkal kényezteti. Jól kapcsolódik a Nyilashoz, a Mérleghez, és a Vízöntőhöz.

Ikrek
05. 21-től
06. 21-ig

A Rák számára az a legjobb szerelem, amely mindent elborít, tökéletesen birtokolja kedvesét, és szinte feloldódik benne úgy, hogy minden korlát ledől kettejük között. Leginkább a Bakhoz, a Skorpióhoz és a Halakhoz kötődik.

 
Rák
06. 21-től
07. 22-ig
 

Az Oroszlán nagykanállal habzsolja a szerelmet, akit kiszemel magának, azt biztosan meg is hódítja. Igazi gavallér, így a partner is kitűnően érzi magát a kapcsolatban. Nagyon jól kapcsolódik a Vízöntőhöz, a Nyilashoz, és a Koshoz.

Oroszlán
07. 23-től
08. 23-ig

A Szűz kevésbé kedveli a változatosságot, fontosabb számára, hogy partnere ismerje szokásait, vágyait, igényeit, tudja, hogy mit szeret és mit nem. Ideális partnerei a Halak, a Bak és a Bika.

 
Szűz
08. 24-től
09. 23-ig
 

A Mérleg különösen a testi szépséget tudja csodálni, a hibátlan bőrt, egy piszkos kéz például elriasztja. Ő maga is általában szép. Ám ne hagyja, hogy a külcsín eltakarja a lelki szépséget, vagy ennek hiányát. Legjobb társa a Kos, a Vízöntő és az Ikrek.

Mérleg
09. 24-től
10. 23-ig

A Skorpió szerelme mély, stílusa rámenős. Ha kiveti a hálóját valakire, addig nem engedi el, míg meg nem kapja, hódításához hű marad. Igazi párja a Bika, a Rák és a Halak.

 
Skorpió
10. 24-től
11. 22-ig
 

A Nyilas üresnek érzi a szerelmet érzelmek és személyes vonzalom nélkül, rendkívül gyengéd, kitűnő szerető. Leginkább az Ikrekhez, az Oroszlánhoz és a Koshoz vonzódik.

Nyilas
11. 23-től
12. 21-ig

A Bak nem igényel sok törődést, dédelgetést, gyengédséget, a legkisebb figyelmességet is értékeli. Biztonságra és irányító szerepre törekvését erősíti partnerétől elkülönült „birodalma”. Leggyakoribb partnerei a Rák, a Szűz és a Bika.

 
Bak
12. 22-től
01. 20-ig
 

A Vízöntőnek sokoldalú és egyenrangú kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy szellemi téren is társra találjon, e nélkül nem tud kiteljesedni párja mellett. Legjobban az Oroszlánhoz, a Mérleghez és az Ikrekhez kapcsolódik.

Vízöntő
01. 21-től
02. 19-ig

Aki a Halak jegyében született, az nagyra értékeli az olyan társat, aki ösztönösen érzelmeinek mélyére lát, és kérdés nélkül is tudja, mire vágyik. De ne várja el, hogy a legrejtettebb gondolatait is kitalálják, adjon hangot kívánságainak! Ideális párja a Szűz, a Rák és a Skorpió.

 
Halak
02. 20-től
03. 20-ig
Személyes horoszkópkészítés,
párválasaztási, asztrológiai tanácsadás:
Tel.: 06 (1) 203-74-28
www.horoszkop.info


Németh Ágnes

okleveles asztrológus

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk