Egy Új generációs fogyasztószer

Nemrégiben jelent meg egy új típusú fogyasztószer, és táplálékkiegészítő, amely tudományos alapon közelíti meg az elhízás problematikáját, és az egészséges testsúlycsökkentést. A négy hatóanyagot tartalmazó készítmény óriási népszerűségnek örvend a fogyni vágyók körében, mert a lassú, és egyenletes testsúlycsökkentés mellett hozzájárul a vonzó megjelenés biztosító egészséges, feszes bőr, egészséges haj és körmök kialkulásához is.

Az Új generációs fogyasztószer szerves kötésű jód (barna alga kivonat), L-karnitin, aszkorbinsav és króm egyedülálló kombinációja. Négyféle támadásponton avatkozik be az anyagcsere folyamatokba, ezért a fogyasztószerek között kiemelkedően hatékony. Az L-karnitin az egyik legrégebben alkalmazott, és legismertebb zsírégető. A króm mérsékli az étvágyat és az éhségérzetet, zsírégető, és anyagcserét serkentő szerepet tölt be. Az Új típusú szer ideális menynyiségben tartalmaz szerves kötésű jódot, amely a pajzsmirigyhormonok előállításához nélkülözhetetlen. A lebontó folyamatokban kulcsfontosságú szerepet játszó pajzsmirigy optimális működése nélkül a fogyás elképzelhetetlen! Emellett mérsékli a fáradtságot, a depressziót, vagy a száraz haj és bőr, töredezett körmök okozta problémákat. A fogyást követően bőrünk nehezen nyeri vissza feszességét. Az Új generációs fogyasztószerben aszkorbinsav is található, amely elősegíti a fogyás után megereszkedett bőr alatti kötőszövetek regenerálódását. Aszkorbinsav nélkül nincsen feszes, sima bőr! Nem véletlen, hogy számos arcápoló krémben is ezt a hatóanyagot alkalmazzák.

A szer hozzájárul az ideális testtömeg kialakításhoz, méregtelenítő kúrák kiegészítéseként használható és mérsékli a csökkent jódbevitelre jellemző panaszokat (fáradékonyság, depreszszió, töredezett haj és körmök stb.) is. Már néhány hónapos használatot követően az egyenletes testsúlycsökkentés mellett jó közérzetet, s az egészséges, feszes bőr, haj és körmök révén vonzó megjelenést érhet el. Ideális esetben a szert húsz héten át kell alkalmazni.

S ami talán a leglényegesebb, hogy az Új generációs fogyasztószer használatához a felsorolt előnyös tulajdonságok ellenére sem kell mélyebben a pénztárcába nyúlni, elérhető áron kapható a patikákban és gyógynövényboltokban.

 
Dr. Dancsó Jenő
 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk