A VILÁG NR. 1 DIÉTÁJA – ÉS AMI MÖGÖTTE VAN…

 

A csodatévő káposztaleves diéta

Dr. Peter Schleicher immunológus a pácienseinek gyógyszerként írja fel a káposztalevest, mert szerinte ez a diéta méregtelenít és megszabadít a felesleges kilóktól. Meglepő, de még Sean Connery, az ex 007-es ügynök, James Bond is káposztalevessel szokott megszabadulni a „úszógumijától”. Azt mondják, a Titanic forgatása előtt Kate Winslet is ezzel érte el karcsú alakját.

Tény, hogy a híres diéta hatóanyagai egyszerre négy szinten végzik a testben a méreg- és salakanyagok „lecsapolását": az emésztő-, az immun-, és a nyirokrendszerben, illetve a vérkeringésben. Ennek a kúrának is van azonban egy hátránya: a legtöbb – még oly elszánt – karcsúsodni vágyó sem bírja 3-5 napnál tovább íze és a kúra egyoldalúsága miatt, így sokan bele sem vágnak, vagy idő előtt feladják. Nagyszerű hír számukra, hogy megjelent az ORIGINAL L'ORELLE – BIOTONE KÁPOSZTALEVES KAPSZULA, amely ugyanazokat a hatóanyagokat és összetevőket tartalmazza koncentrált formában (600 mg/kapszula!), mint a csodatévő leves! Negatív kalóriás hatásának alapja, hogy megemésztéséhez jóval több energiára van szükség, mint ami általa a szervezetbe kerül. Honnan vonja el ezt az energiát? A zsírpárnákból!

Másik fontos hatása a GLYX, azaz glikémiás index. Ez dönt ugyanis a test sorsáról: kövér lesz vagy sovány – a hormonok a testben lévő zsírt elégetik, vagy még inkább felhalmozzák. A káposztaleves kapszula egész nap alacsonyan tartja az inzulinszintet, a kilók csak úgy olvadnak le, mert esélyt kap a glükagonnak nevezett fogyást segítő hormon.

Orvosilag megalapozott tény, hogy B vitamin és jód tartalma serkenti az anyagcserét, fokozza a koncentrálóképességet, C-vitamin tartalma élénkíti a sejtek zsírégető munkáját, magas rost és kálium tartalma salaktalanít, a kúrát támogatják az alacsony GLYX-indexű ételeket: zöldségek, hüvelyesek, saláták, teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, tojás, sovány hús és tejtermékek, stb. Kerüljük a fehérkenyér, cukor, zsírok és olajok fogyasztását!

A szépségért mégsem kell mindig szenvedni!

(A cikk idézeteket is tartalmaz Marion Grillparzer:
A csodatévő káposztaleves c. könyvéből)

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk