Fiú

 

Örök kérdés

vagy

 

 

lány?

E kérdésre a jelenlegi materialista tudomány látszólag egyértelmű és végleges magyarázatot nyújt. Vagyis, amennyiben a petesejtet körülvevő hártyával fedett burkon olyan spermium hatol át, amelyik Y kromoszómát hordoz, akkor fiú, X kromoszómájú esetén pedig lány lesz a magzat neme. Ez így rendben is lenne, ám e tény nem nyújt semmilyen támpontot a választáshoz…

Egy több ezer éves asszír-babiloniai fragmentumon (írást tartalmazó kőtábla töredéken) az áll, hogy „a nő termékenységét a hold fázisai irányítják”. No, de melyik holdfázis? Ezt a titkot fejtette meg 1956-ban Dr. Jónás Jenő, szlovákiai orvos. Kutatómunkája és intuíciója révén rájött, hogy a nő születési idejével és helyével szorosan összefüggő holdfázisról van szó. További kutatások során más értékes információkra is fényt derült, melyeket Dr. Jónás bizonyítékokkal is alá tudott támasztani. Felfedezését tudatta a világgal (WHO, ENSZ főtitkárok (3), a világ legfőbb vallási vezetői, orvosi körök stb.). Azonban a kezdeti kitörő lelkesedés után nem történt semmi, a főbb tudományos körök ellenállása és gazdasági megfontolások miatt a Jónás-módszer azóta is az agyonhallgatott kategóriába tartozik.

Mit ajánl a nőknek a Jónás-módszer?

 
Kiderült, hogy a menstruáció középideje körüli, termékenynek tekintett napokon csak 15–20% a fogantatás valószínűsége.
A születési adatok alapján kiszámíthatóak az egyénre szabott 80–85%-ban termékeny napok. Fontos megemlíteni, hogy a holdfázis szerinti termékeny napok még akkor is termékenyek, ha azok a menstruáció idejére esnek, bár erre a tényre a tudomány jelenlegi állása szerint még nem találtak magyarázatot. A Jónás-módszerrel alkalmazott fogamzásgátlás hatékonysága megegyezik a hormonális tablettákéval azok mellékhatásai nélkül.

A holdfázis alapján kiszámítható, mikor foganhat lány és mikor fiú. Azon a napon ugyanis, amikor csak fiú foganhat, a petesejt védőburka az X kromoszómát hordozó spermiumok számára egyáltalán nem átjárható. Természetesen a Jónás-módszer használata során figyelembe kell venni bizonyos genetikai tényezőket is, és be kell tartani egyes szabályokat, megkötéseket a személyre szóló naptár használatakor.

Sok asszony szenved másodlagos meddőségben, spontán vetélések, halva szülések miatt, vagy a múltban fejlődési rendellenességgel született gyermeke. Ilyen esetekben a holdfázis szerint nagyon termékeny napok közül a Jónás-módszer segítségével kiválaszthatók azok, amelyeken megfogant magzatok esetében fenti tragikus események igen nagy valószínűséggel nem fognak megismétlődni.

Az ún. speciális számítások esetében az édesanya és a legutoljára született gyermek percnyi pontossággal ismert születési ideje alapján egyrészt megállapíthatók a nő közel másfél hónapos terméketlen időszakai – a természetes fogamzásgátlás céljából. Másrészt sorrendben akár több jövőben születendő gyermek nemét is meghatározhatjuk. Fiatal családtervező párok így eldönthetik első és a továbbiakban születendő minden gyermekük nemét, illetve megállapíthatóak a biztosan terméketlen időszakok.

 
A Genfben szellemi termékként védett
Jónás-módszer kizárólagos és hiteles képviselője:
Dr. Pánszky Gyula

A módszerről részletesen olvashat
Dr. Jónás Jenő: Fogamzáskontroll
c. könyvében, amely kapható Budapesten
az Elixír és Édesvíz könyvesboltokban,
valamint a Hattyúház Üzletközpontban lévő
Agykontroll irodában.

Info – tel.: 06/1-356-1578, 06-30-99-40-797

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk