Kedves Olvasó!

Ismét ékes bizonyítékát kaptuk annak a ténynek, hogy az élet, a természet körforgása örök, bár a hideg, borongós téli napokon sokszor nehéz elhinnünk, hogy az elmúlást – ha egyáltalán van ilyen – biztosan követi az új élet, az újjászületés. Könynyű nekünk szépségről és egészségről írnunk most, amikor a tavasz melengető napsütéssel, virágtengerrel és csábító madárfüttyel kényeztet.

Mi jut eszünkbe a tavaszról?

Talán ideje méregteleníteni és karcsúsodni, hogy ismét beleférjünk a tavalyi fürdőruhába? Vágyat érzünk, hogy újra átrendezzük a lakást, esetleg babaszobát rendezzünk be hamarosan megszülető csemeténknek? Most, a tavaszi zsongásban szeretnénk rátalálni életünk párjára? Utazni kéne, valahová nagyon messze? Tele vagyunk ötlettel, energiával és tettvággyal?

Jó! Akkor használjuk ki, de gyorsan!

A családtervezőknek segítünk megválaszolni az örök kérdést: fiú vagy lány?

kismamák megtudhatják, milyen teendőik vannak, míg megszületik az egészséges kisbaba. Azt is eláruljuk, hogyan „illik” viselkednie egy jó szülőnek, hogyan viseljük el hiperaktív gyermekünket, s mit tegyünk, ha mégis elönt a düh.

Az örök fogyókúrázók visszatekinthetnek az elhízás gyermekkori kezdeteire, a méregtelenítők lúgosíthatnak, vagy májkúrát végezhetnek, a kíváncsiak pedig tükörbe nézhetnek, hogy saját szemükkel lássák, mi az, amit a világ elől hiába próbálnak rejtegetni, mert szemük mégis elárulja.

Ismét utazunk! Méghozzá távoli, egzotikus tájakra: az inkák, a maják, a kecsua indiánok földjére, ellessük a tudást, amit ránk hagytak, s csodálkozunk mindazon, amit ők már tudtak, mi pedig rég elfelejtettünk.

A kellemes utazás fontos feltétele egy igazi társ, egy pont nekünk való ideális partner – kiválasztásához asztrológusunk nyújt segítséget, s mi nem kívánhatunk egyebet, mint közösen eltöltött kellemes órákat, napfényes sétákat, e szép tavaszhoz méltó, valódi testi-lelki megújulást, míg el nem érkezik újabb közös utazásunk. Hogy hová? Ez legyen még titok…

a ParaMedica

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk