Olvasóink írták…

„Ez év májusában súlyos sípcsont- és medencecsonttöréssel járó balesetet szenvedtem. Szeretném megosztani Önökkel, hogy a gondos orvosi kezelés mellett milyen sokat köszönhetek a doktor által ajánlott természetes emuolaj tartalmú krémeknek, melyek enyhítették a törések környékén keletkezett gyulladásokat, és megszüntették a több hónapos kényszerű ágyban tartózkodás miatti felfekvéseket. Köszönet mindezért!”
Dr. Szalontai Éva (Budapest)

„Évek óta tartósítószer- és színezékallergiában szenvedek. Ez a betegség rendkívül fájdalmas, égési sebekhez hasonló bőrelváltozásokat okozott végtagjaimon. A hosszadalmas gyógyszeres kezelés mellett kipróbáltam az emuolaj tartalmú kenőcsöt, amely láthatóan gyorsítja a sebek gyógyulását, sőt a bőrömön évek óta meglévő hegeket is eltüntette. A diéta mellett az óta is használom a krémet, mert így bőrproblémáim alig újulnak ki.”
Varga Katalin (Tatabánya)

„Tizenhat éves fiamnak csaknem az egész testére kiterjedő pikkelysömöre van, ami fájdalmas, viszkető, vérző kisebesedéssel jár. Mindent kipróbáltunk, amihez csak hozzájutottunk, igen csekély eredménnyel. Ez év májusában találtam rá az emuolaj krémre, amitől a viszketés és egyéb járulékos tünetek már néhány nap után megszűntek, így fiam általános közérzete is sokat javult. A krémet az óta is használja, bőrproblémái csaknem teljesen megszűntek.”
Dr. Ádám Katalin (Budapest)

„Sajnos már régóta megnehezíti életemet és munkámat, hogy a kézfejemen erősen kiszárad és berepedezik a bőr, gyakran fájdalmas, vérző sebek keletkeznek. Sok mindent kipróbáltam, volt, ami semmit sem használt, volt, ami átmeneti eredményt hozott. Néhány hónapja kaptam egy emuolajos krémet.
Már néhány nap után megszűntek a berepedések, majd a kiszáradás is csökkent. Annak örülök, hogy nem kell egy kilót magamra kennem, nem úszom a zsírban, mint régebben, nem kell kesztyűt húznom, ha papírhoz akarok nyúlni. Igen kevés is elegendő belőle ahhoz, hogy kezem »jól érezze magát«, így a krémmel is spórolni tudok.”
Hornyik László (Debrecen)

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk