Szeretné meghosszabbítani
az életét?

A korai öregedés
a rossz egészségi állapot terméke!

Agyonhajszolt, rohanó világunkban kevés idő jut arra, hogy olyat tehessünk, amivel meghosszabbíthatjuk, egészségesebbé tehetjük életünket. Minél hosszabb ideig figyelmen kívül hagyjuk szervezetünk jelzéseit, „óránk” annál gyorsabban ketyeg.

Szinte alig észrevehető energiánk fokozatos csökkenése, sőt sokan ezt normális jelenségnek tekintik! A kezdeti jelzések figyelmen kívül hagyása oda vezet, hogy egészségünk, vitalitásunk lassan, de biztosan megindul a lejtőn lefelé. A panaszok krónikussá válnak, betegségek jelentkeznek. Biológiailag sokkal idősebbnek látszunk, mint amit kronológiai éveink száma indokolna. Vagyis: a korai öregedés a rossz egészségi állapot terméke.

Milyen jelenségek kísérik
a korai öregedés folyamatát?

A toxikus elemek és szabadgyökök felhalmozódása a szervezetben gyorsítja az öregedési folyamatot. A betegségek minden stádiumát az alábbi jól észrevehető szimptómák kísérik:

  1. Energiahiány – szervezetünk nem képes felszívni és hasznosítani ételeink tápanyagtartalmát – ez gyengíti energiaháztartásunkat.
  2. Toxinok felhalmozódása – az elégtelen emésztés, székrekedés, renyhe bélműködés jelzi, hogy a szervezet nem tudja ellátni salaktalanító funkcióját, így a mérgező anyagok egyre halmozódnak.
  3. Irritáció – a felgyülemlett toxinok irritációt idéznek elő belsőleg (hányinger, álmatlanság, kedélyváltozások) és külsőleg (bőrkiütés, viszketés).
  4. Gyulladás – ott jelentkezik, ahol folyamatos az irritáció a toxinok felhalmozódása miatt. Ezt a stádiumot fájdalom és ödéma kíséri, a szervezet súlyos károsodásának előjele lehet.
  5. Fekélyesedés – ott keletkezik, ahol a nagy mennyiségű mérgező anyag roncsolja, megsemmisíti a sejteket, szöveteket.
  6. Sejtek megkeményedése – nem más, mint tumor képződés. Ez az utolsó stádium, amikor a szervezet még ellenőrizni képes a szöveteket, ám ha semmit nem teszünk, a szövetek elváltozásnak indulnak.

Nos, kérem, nézzen a tükörbe:

ÖN HOL TART MOST?

A biológiai életkor a hű kifejezője az igazi életkornak. Tükrözi mindazokat a károsodásokat, melyeket szervezetünk életünk folyamán elszenvedett. Minél nagyobb a különbség a biológiai és a kronológiai életkor között, annál nagyobb a lehetősége a súlyos betegségek kialakulásának.
Bármelyik stádiumba is sorolja magát, kedves Olvasó, még mindig van egy hatásos, eredményre vezető út, mellyel nem csak megállíthatja, de vissza is fordíthatja előrehaladott, legyengült egészségi állapotát. Ez nem más, mint a rendszeres

TISZTÍTÓKÚRA ÉS MÉREGTELENÍTÉS

Szervezete hálásan reagál a törődésre, újra gördülékenyebb működésbe kezd, megnövekszik vitalitása, ellenálló képessége, enyhülnek, akár meg is szűnnek a régi, fájdalmas panaszok.

Mindegy, hány éves, a tisztító- és méregtelenítő kúra megfiatalítja – és az óra is lassabban jár majd…

Dr. Bánovszky Borisz

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk