Kedves Olvasó!


Most fér ránk csak igazán a „pozitív gondolkodás"! Az év eme sötét, barátságtalan időszakában, az egész éves hajtástól holtfáradtan igyekszünk elintézni, bepótolni mindent, amire év közben valahogy nem jutott időnk. Szeretnénk az évet elégedetten, nyugodt lelkiismerettel zárni úgy, hogy megfeleltünk a magunk és mások által elénk állított követelményeknek. Lelki nyugalmunknak persze az is feltétele, hogy eddigi terheinkből ne cipeljünk át semmit a következő évre, induljunk végre tiszta lappal. Jól is tesszük!


Magazinunk 2004-es jelmondata – „Egészség tetőtől talpig!” – szellemében az év során átvizsgáltuk magunkat a lábujjunktól a fejünk búbjáig, így érkeztünk el decemberre fejünk és érzékszerveink problémáihoz, hogy leírjunk mindent, amit tudni érdemes fejfájásról, fülzúgásról, rövidlátásról, torokbántalmakról, a tökéletes szaglásról és ízlelésről. Megfejtettük, miben rejlik az érintés csodája, hogyan varázsoljunk szép hajkoronát, s mi rejtezik fejünkben odabenn: jó és rossz gondolatok, melyek tudattalanul irányítják sorsunkat.

Öt érzésszervünk után illik, hogy a titokzatos hatodikról is szóljunk, kiderül ugyanis, hogy mindannyian rendelkezünk vele.

Ránk várnak az ünnep „édes terhei” is: ajándékvásárlás, karácsonyi nagytakarítás, díszítés, sütés-főzés. Hogy mindezt jobban bírjuk, kényeztessük magunkat aromás fürdőkkel, hangulatjavító gyógynövényekkel, szeretetmaszszázzsal, egészséges, melegítő ételekkel és sok vitaminnal – minderről részletesen olvashat lapunkban. Még az ajándékozás gondját is szeretnénk levenni válláról, asztrológusunktól megtudhatja, milyen ajándéknak örül a hölgy, ha a Szűz jegyében született, s mi a tüzes Nyilas férfi szíve vágya – mindehhez bőséges ajándékötlettel is szolgálunk az egészség jegyében.

Vigyázunk Önre, hogy nehogy megártson a karácsonyi lakoma, és kérjük, hogy gondoljon azokra is, akiknek nem jut meleg szoba, ünnepi asztal, fények, szeretet, öröm és törődés, hisz a Karácsony mindenkié!

"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.
A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle."

(Hamvas Béla)

Szerkesztőségünk munkatársai nevében köszönjük egész éves érdeklődését, a bizalmat, amelylyel megtisztelt, a telefonokat és leveleket, melyekre igyekeztünk korrekt, magas szakmai színvo-nalú választ adni. Ez úton kívánunk Önnek meghitt, békés Karácsonyt, és örömteli, Boldog Új Évet!

 
 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk