Intim
torna

férfiaknak

Döbbenetes, hogy amikor egy férfi féltékeny, megnő a heréjében termelődő hímivarsejtek száma. Ugyanakkor, ha nem szeretne utódot nemzeni, jelentősen csökken a spermatermelés. A psziché (tudattalanul is) ugyanúgy hat a férfiak szervezetére, mint a nőkére.

A visszatérő prosztatagyulladás hátterében gyakori az érzelmek „túlfeszítettsége”, az önértékelési probléma a magánéletben, esetleg a munkahelyen. A feszültség legyengíti e szerv ellenálló képességét, így az addig is ott lévő kórokozók ideális körülményeket találnak a szaporodáshoz. A gyakorlatban ritkán kerül sor a valós probléma felderítésére, a férfiak többnyire csak az urológusig jutnak el. Rendszeresen visszatérő gyulladás esetén azonban már ajánlott komolyan elgondolkodni arról, mitől éreznénk jobban magunkat a bőrünkben, mi az, amin feltétlenül változtatnunk kell.

Nagyobb felelőséget kell vállalnunk az egészségünkért, s ez folyamatos törődést igényel! Nem várhatjuk el, hogy „rosszul üzemeltetett” testünket – mindenhatóként – kizárólag az orvosok hozzák rendbe, hiszen ismerjük a mindenkori orvostudomány korlátait!

rendszeres intimtorna végzésével a férfiak védhetik alhasi szerveiket, megelőzhetik az aranyér, a hímvessző és a here visszeres tágulatainak kialakulását. Ezen erek terheltsége egyrészt a törzsfejlődés során kialakult függőleges helyzetünknek tudható be, másrészt helytelen szokásainknak, melyekkel a gyenge vénafalakat nagy nyomásnak tesszük ki: görbe ülés, sok emeléssel járó fizikai munka, erőltetett ürítés stb.

A here visszértágulat, amely gyakorta csak baloldalon jelentkezik, komoly következményekkel járhat. Lelassul benne a vérkeringés, a pangás hatására toxinok termelődnek, s ez megnöveli a here hőmérsékletét. Így nem biztosított számára a folyamatos „hűtés”, a hímivarsejtek termelődéséhez szükséges alacsonyabb hőmérséklet.

A hímvessző ereinek kitágulása sem kedvez a nemi működésnek. Az erek tónusvesztésének következménye lehet, hogy miközben a libidó a régi, a merevedés mértéke már nem az.

Fenti tünetek súlyos esetben már csak műtéttel korrigálhatóak. Érdemes ezért időben átgondolni, hogy mit tehetünk a férfiak és fiaink egészségéért, hiszen a gátat terhelő egyes rossz szokásokat gyerekkorban alakítjuk ki, ám a védelem felnőtt korban is fontos.

A felnőtt férfi izomzata az altest területén ugyanúgy gyengül, mint bárhol máshol, ha nem trenírozzák azt rendszeresen. Bizonyára szokatlan gondolat, hogy a hímvessző, végbél, prosztata alatti, here fölötti izom kondicionálásával foglalkozzanak, ám ez alapfeltétele annak, hogy ezek az izmok még idősebb korban is elvárásaink szerint, megfelelően ellássák feladatukat. Gyakoriak az izomgyengeség miatti tünetek: a húgycsőből nehezen ürülnek ki az utolsó vizeletcseppek, nem lövell messzire a vizelet, a sperma. Jellemző, hogy a hímvessző merevedési szöge is növekszik a hasfalhoz képest. A végbél is veszíthet záró erejéből, ami csökkentheti a visszatartó képességet.

A KIT tréningeken a férfiak szexuális teljesítő képességük fokozásának, valamint a nők szexuális örömtelenségét okozó korai magömlés megoldásának módszereivel ismerkednek meg. Megtanulhatják, a női szexulitás legfőbb törvényszerűségeit (a női orgazmus minőségeit), s hogy miként válhatnak még jobb szeretővé.

Így adódhat az a furcsaság, hogy a feleség, aki beíratja párját a 10 órás tanfolyamra az aranyere miatt, a tréningen elsajátított praktikáknak saját maga is hasznát látja…

 
Kriston Andrea
A KIT módszer kidolgozója
Női, férfi Kriston Intim Torna (KIT) tréningre bejelentkezés: 06-30-21-21-637
(a telefon hétköznap 9–12 óra között működik).
 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk