REZGÉSGYÓGYÁSZAT
– a XXI. század orvoslása
avagy MEGSZÓLAL A BETEGSÉG

"Ha azt hiszed, hogy nem jut időd a megelőzésre, előbb-utóbb kénytelen leszel sokkal több időt szakítani a betegségre."
                                                                                                          Edward Stanley

Gondoltál már arra, hogy Neked is meghatározott hanghullámod van, melyet rokonaid, ismerőseid felismernek? A szavak hanghordozásukban energiát és olyan információt rejtenek, melyek jellegüket megőrzik egy életen át. Hangunk – átvitt értelemben – olyan, mint egy ujjlenyomat.

Szólalj meg, s megmondom, mi a bajod! Függetlenül attól, hogy mit beszélsz. Csak beszélj! Mondjuk két-három percig. A legújabb magyar orvosi találmány, az ABA (Akusztikus Biofrekvencia Analizis) kizárólag a HIPPOKRATÉSZ MEDICENTRUMBAN működik! Ezzel a sajátos és egyedülálló vizsgálattal kimutatható, hogy a szervezetben milyen működési zavarok léptek fel, amelyek betegségre utalnak. A hangfelvétel egy számítógépes laboratóriumba kerül, ahol matematikai módszerekkel analizálják. A hiányfrekvenciák meghatározása után pedig jöhet a terápia. Kis túlzással szólva: ahány eset, annyiféle gyógymód! ABA BIO-frekvenciás terápiák: elektromágneses, akusztikus (fül segítségével – egy zenés CD lemezbe mixeljük a személyre szabott gyógyító információkat) és ivóvízterápia (a szénsavmentes ásványvízbe visszük a gyógyító frekvenciákat és információkat, mintegy programozva ezzel a vizet). Az eljárások humánusak, fájdalommentesek és nincs mellékhatásuk!

Az intézetben KOMPLEX gyógyító munka folyik. Minden betegnél megtörténik a szervezet méregtelenítése, energetikai szint felmérés és kezelés, homeopátiás alkati és tüneti szer megkeresése, pszichikai felmérés (hiszen a betegségek nagy része pszichoszomatikus eredetű), valamint a paraziták kiirtása, melyek sok betegség kiváltó és rejtett okai.

A betegség kialakulásának modellje:
GONDOLAT – ÉRZELMEK – ENERGETIKAI ZAVAR (fáradtság, álmosság-álmatlanság, memóriazavar, érzelmi ingadozás), – FUNKCIÓ ZAVAR (fejfájás, szédülés, puffadás, széklet- és savképződési zavarok, köhögés, allergiás reakciók stb.), – STRUKTÚRA ÁTÉPÜLÉS (gyomorfekély, sipoly, daganat, asztma stb.)

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az öregedési folyamat gyorsulását a sejtek anyagcsere folyamatainak veszélyes melléktermékei, szabadgyökök okozzák, melyek tönkretehetik magát a DNS-molekulát is. A genetikai sérülések jelentős részét a szervezet kijavítja, de a kor előrehaladtával ezek száma növekszik, s a korrekció sem tökéletes.

Intézetünkben a páciensek vércsoportjuknak megfelelő diétát, multivitamin, ásványi anyag és antioxidáns komplex készítményeket kapnak a betegség mielőbbi eredményes legyőzéséhez.

Az ALLERGIA népbetegség! Az emberek 82%-a érzékeny a tejre, s a rettegett parlagfű csak 12. a sorban. A tüneteket nem érdemes gyógy-szerekkel elnyomnunk, a probléma gyökerét kell megtalálni és kezelni, így 100%-osan gyógyítható az allergia!

Dohányzás elleni komplex terápiánkkal, megvonási tünetek nélkül érünk el eredményeket!

  PIKKELYSÖMÖRÖS betegeink
tünetmentesen
gyógyulnak.
Pikkelysömörös páciens kezelés előtt és után
 

Az alábbi betegségek gyógykezelésében értünk el ugyancsak kiváló eredményeket: idült hörghurut, gyomorhurut, bélbántalmak, emésztési zavarok, allergiák, asztma, ekcéma, középfülgyulladás, neurózis, alvászavar, depresszió, prosztata megnagyobbodás, szív- és érbetegségek, mozgásszervi és bőrbetegségek, pánik eredetű panaszok esetében jelentős javulás, általában teljes gyógyulás érhető el az ÖN ESETÉBEN IS.

Mi segítünk egészsége megőrzésében, illetve helyreállításában!

Stregova Erzsébet
Bejelentkezés:
06-1-204-06-06
Rendelés:
hétköznap 9–19 óráig

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk