Vigyázat!
Menthetetlenül közeledünk az év legborongósabb, legnedvesebb, s emiatt talán legkellemetlenebb időszakához. A rövidülő nappalok, az éltető fény és meleg hiánya, a menetrendszerűen érkező köd, eső, fagy mindannyiunkban borús gondolatokat ébreszthet. Ilyenkor tör ránk a depreszszió, belénk hasít az elmúlás gondolata…
Ön nagyon téved!
Klimaxos témájú cikkeinkkel nem a feltartóztathatatlan „hervadásra” igyekszünk emlékeztetni.
Épp ellenkezőleg!
Címlapunkkal szeretnénk otthonába varázsolni mindazt, amiből az „ősz” idején legnagyobb az ínség: emberi melegséget, mosolyt, magány helyett társat, napfényt, a természet közelségét és egészséget, amihez – higgye el – hozzájárul egy-egy pohár jó vörösbor is.
Legyen résen!
Ha még nem köhög, tüsszög, talán idejében sorakoztatjuk fel az immunrendszerére leselkedő veszélyeket, s mellé ötleteket a megelőzésre, tehát van teendő bőven!
Csak Önön múlik!
Még nem késő eldöntenie, hogy hány szívdobbanás lesz az élete! A recept cikkeinket olvasva igen egyszerűnek tűnik, annyira természetes, mint ahogyan levegőt veszünk! Ám nagy kérdés, hogy hogyan?
Ne feledje!
Életünk történetét, melyet saját magunk írunk, arcunk ráncaiba vésve hordozzuk. Nem mindegy hát, hogy szép-e a mese, és milyen a kép, melyet egy életen át festünk…

A ParaMedica

FELHÍVÁS

Ez úton kérjük annak a 14 kötegelt és 1 egyéni előfizetőnek a jelentkezését, akikhez nem érkezett meg szeptemberi lapszámunk, hogy azokat minél előbb pótolni tudjuk!
Ezeket a csomagokat ugyanis a Posta – elnézésünket kérve – eddig példátlan módon, felismerhetetlen „salátaként” szállította vissza hozzánk úgy, hogy meg sem tudtuk állapítani a címzettek kilétét, tehát nem tudjuk, ki az a 15 előfizető, akinek újra fel kell adnunk küldeményét. Visszajelzésüket a 06-1-402-4088-as telefonon várjuk!

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk