Kedves Olvasó!

 

 

 


Mint minden jó, úgy idei nyarunk is véget ért, de – rendíthetetlen pozitív gondolkodásunk szerint – csupán azért, hogy átadja helyét egy újabb, netán szebb időszaknak, amit sokan „indián nyárnak, de még többen a „vénasszonyok nyarának” neveznek. A borúlátóbbak szerint újra indul a „mókuskerék”, kezdődik a hajtás, az iskola, a stressz, ideje felvenni egy magasabb fordulatszámot, nincs megállás…


Mindkét nézet képviselőinek hozzáállását tiszteletben tartva, szeretnénk még kellemesebbé avagy pusztán elviselhetőbbé tenni a derűs őszi napokat.

Óriási meglepetést, s igen kellemes pillanatokat ígérünk ezúttal a magyaros konyha, a zsíros, szaftos ételek kedvelőinek. Micsoda elégtétel lesz számukra az Optimális Diéta című cikk! Végre valaki nem a vegetáriánus konyhát dicséri! Mielőtt azonban az összes gyümölcsöt végleg száműzné, s kamrája megtelne szalonnával és csülökkel, tekintsen a „mérleg” másik oldalára is, tájékozódjon a megjelölt honlapokon, vagy kérje ki orvosa véleményét, hisz nem vagyunk egyformák, így e kuriózumnak számító diéta hatása is eltérő lehet.

PSB – ugye, idegenül hangzik, ám cikkeinket olvasva lassan rájön, kedves Olvasó, hogy mi mindent takar e gyűjtőfogalom, s felismerve ezt, a továbbiakban sokkal tudatosabban tartja majd távol magát a felesleges stressztől. Mi is segítséget nyújtunk ebben néhány alapvető, „szelíd” stresszoldó módszerrel, melyek részben lelkesítenek, részben gyönyörködtetnek, ám mindenképpen nyugalmat adnak.

Élő környezetünk (lakóhelyünk és a természet) „méregtelenítésére” hívunk fel minden Olvasót a „Tájsebészet” Országos Program keretében. Semmi egyéb dolga nincs, mint a környezetében esetlegesen éktelenkedő „gazdátlan” szemétkupacok tényét bejelenteni a cikkünknél (27. o.) megadott elérhetőségeken, s kérjük, erről a természetben kirándulva se feledkezzen el. Ne feledje, saját egészségünk egyre inkább függ környezetünk tisztaságának megóvásától, a napjainkban tapasztalható önpusztító környezetszennyezés megfékezésétől!
Az ún. „környezettudatos” magatartás nem lenézendő, s nem is „sikk” vagy divathóbort, csupán esély a jövőre…

Méregtelenítsünk hát!

a ParaMedica 

"DERŰ FELSŐ FOKON"

Stresszoldás – nevetés – lazítás!
Képességfejlesztő – közérzetjavító –
alakformáló mozgás stúdió –
"Hahota klub” Etka Anyó módszereivel. A foglalkozások folyamatosan indulnak.

A találkozások alkalmával megtapasztaljuk:

  • hogyan lehet tudatosan működtetni a velünk született természetes légzésünket és mozdulatainkat, hogy azok fokozatosan rögzülve automatikusan helyesen működjenek;
  • hogyan lehet játszva végezni a feladatainkat, felébreszteni alkotókészségünket.
  • hogyan lehet javítani közérzetünket és stressztűrő képességünket;
  • hogyan segíthetünk egészségügyi problémáinkon;
  • mit tehetünk annak érdekében, hogy mindig jól érezzük magunkat, ne legyünk fáradtak, levertek, kiszolgáltatottak;
  • miként lehet percek alatt felfrissülni, hosszabb időráfordítás nélkül?

Mindezt megértheti, átérezheti, megtapasztalhatja és gyakorolhatja is Budapesten a Gellért-hegyen, a Hegyalja út mellett, a Sánc utcai víztározó tetején épült parkban, a „Filozófusok szoborkertjénél"! A helyszín jól megközelíthető autóval, kerékpárral, gyalog és a 8, 78, 112, és a 27 számú buszjáratok bármelyikével, illetve a 7-es busz Rudas fürdő megállójától gyalog 5 perc sétával.

Mozduljunk együtt élvezetes, vidám, szórakoztató, s egyben hasznos módszerekkel, ébresszük fel agyunkat speciális légző-gyakorlatokkal! A gyakorlatok könnyen elsajátíthatóak. Szeretettel várunk minden érdeklődőt kortól, nemtől, világnézettől függetlenül!

Jelentkezés a csoportfoglalkozásokra, információ a további foglalkozásokról, oktatásról, továbbképzésről:

Voleczné Gősi Kati
tel.: 06-30- 9-323-704, www.etkaanyo.hu
Bp. Stáhly u. 5.
(Blaha L. tér – a Rókus Kórház mellett)

 
 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk