a MEGASZTÁRRAL

Ne lepődj meg, most épp nincs semmi hangom, mert eléggé megfáztam. Este újra fellépés lesz a Budapest Sportarénában, addig ki kell kúrálnom magam – sóhajtja Tóth Veronika a tőle megszokottnál lényegesen halkabban, miközben udvariasan elnyom egy ásítást a reggeli beszélgetés közben.  

Hogy bírod a megterhelést?
Nehezen. Rettentően be vagyok táblázva, havonta kb. 3 szabad nap jut nekem, s ez nagyon kevés. A hétvégék a legzsúfoltabbak, olyankor napi 3 fellépés is van. Sokan figyelmeztettek, hogy nem szabad ennyit vállalni, mert ebbe belerokkanhat az ember. Soma is mondta, hogy ő csak heti négy fellépést vállal.

Mindig jókedvűnek és energikusnak látunk a színpadon, valójában ilyen vagy?
Igen, én általában mindig vigyorgok, bár az utóbbi időben sokszor ez nem mindig könnyű. A színpad az egészen más. Ott soha nem érzek fáradtságot. Amikor énekelek, minden bajom elmúlik, ha lehetne le sem jönnék onnan. Én a színpadon töltődöm. Imádom csinálni, számomra ez az élet és a relaxáció is egyben.

Hogyan éled meg a népszerűséget?
Sokszor leszólítanak az utcán, kocsiban, s ez nagyon jól esik, bár néha tapintatlanok az emberek.

 

Kivel énekelnél szívesen együtt?
Hajós Andrással, az Emil Rulez énekesével, imádom azt a pasit.

Mennyi időd jut a magánéletre?
Mostanában sokat voltam egyedül. Hat éves korom óta van egy barátnőm, de ő Tapolcán lakik, a legjobb barátom, Mujahid Zoli pedig elég elfoglalt. A legfőbb vágyam az volt, hogy végre legyen egy kiskutyám, vele fogom megosztani üres óráimat és viszem mindenhová, még a fellépésekre is.

Mit jelent számodra Zoli barátsága?
Szegény Zoli, mindig ráöntöm a problémáimat, pedig neki is van épp elég. Az ember mindig azt bántja meg, akit a legjobban szeret, időnként mi is összezördülünk. Zoli legtöbbször nálam alszik, a zongoráját is áthozta, számára a nyugalom szigete a Gellért helyi házikó. Már a Megasztár kezdetén emberileg nagyon közel kerültünk egymáshoz, úgy érzem, ez a barátság egy életre szól.

Te hol találod meg a nyugalmadat?
Ó, ez könnyen megy, akár egy fontos tárgyalás közepén is képes vagyok áthelyezni magam egy másik dimenzióba, s egy szép virágos réten szaladgálni, ettől mindig megnyugszom. Tanultam agykontrollt, és tudok is vele segíteni magamon.

Hová mész nyaralni?
Két hét szabadságom lesz összesen. Kikapcsolom a telefonomat, megyek a Balatonra vitorlázni, és csak az lesz a fontos, hogy lesüttessem a hasamat.

Kedvenc ételed?
A gyros tálból tömérdek mennyiséget meg tudok enni, és imádom a gulyáslevest is. Szeretek enni, Sokan le akartak fogyasztani, de a tv-ben kértek, hogy le ne merjek fogyni – szerintük én így vagyok szép és eredeti. Lehetnék ugyan vagy 10 kilóval kevesebb, de azért így is jól érzem magam a bőrömben. Jön a nyár, igyekszem többet mozogni, a melegben meg inkább iszom, mint eszem. Lehet, hogy csinálok egy ásványvíz kúrát is.

Következő nagy célod?
Nagyon „gyúrok” az Eurovíziós Dalfesztiválra, oda nagyon nehéz kijutni.

3 legfőbb kívánságod?
Hogy megmaradjon bennem ez a nagy-nagy kitartás. Hogy a szüleim bírják anyagilag, és én is tudjam majd őket segíteni. Nagyon szerelmes típus vagyok, óriási mértékben töltene, ha valaki szeretne engem, és én is szerethetnék. Számomra ez a világ legnagyobb boldogsága, nekem erre van szükségem ahhoz, hogy éljek.

Mit üzensz a ParaMedica olvasóinak?
Főként azt, hogy a pénzüket inkább kajára költsék, mint gyógyszerekre – úgy is lehet egészségesen élni! Tehát: gyógynövények ezerrel, és a gyümölcsök, zöldségek mellett vegyenek be naponta legalább egy vitamint, hogy soha ne legyenek betegek úgy, mint most én!

 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk