Útravaló nyaraláshoz


Kedves Olvasó! Az előttünk álló nyáron sok kellemes élményt gyűjthet, s hogy az örömbe üröm ne vegyüljön, az Ön számára most legkedvezőbb pihenési mód vagy úti cél mellett azt is megtudhatja, hogy mitől érdemes óvakodnia nyugalma és egészsége megőrzése érdekében:

  Inkább belföldi utazást válasszon, sok kirándulást, gyalogtúrákat a környező hegyekben. Ha külföldi utat választ, fennáll valamilyen fertőzés veszélye, melyet egyik barátjától, vagy annak gyermekétől kaphat el. Vegye végre észre, és értékelje mindazt a szeretet, ragaszkodást, amely körülveszi Önt. Ám ne tartsa ezt meg magában, hanem ossza meg másokkal is.
Kos
03. 21-től
04. 20-ig

  Az Ön nyaralása az idén nagyon sokba kerülne, és ezt a pénzt később inkább másra fordítaná. Ne essen túlzásokba, mert később megbánná! Kiváló időszak kínálkozik Önnek a pénzügyi tárgyalásokra vagy befektetésekre. Óvja magát a fertőzésektől betegek, esetleg kórházi látogatások során, valamint munkahelyére jövet-menet.
Bika
04. 21-től
05. 20-ig

  Találja ki bátran, hová szeretne menni, mert akár belföldön, akár külföldön, mindenhol jól fogja érezni magát. Hasznára válna egy kis pihenés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés. Külföldön fertőzésveszély fenyegetheti, főként nagy állatok (ló, zsiráf, elefánt, stb.) közelében.
Ikrek
05. 21-től
06. 21-ig

  Legszívesebben a világ elől elbújva nyaralna, kedvesével kézen fogva romantikus sétákat tenne. Fertőzés ugyan nem fenyegeti, de könnyen kaphat kiütést főnöke, kollégái viselkedésétől, ami lehet akár egy övsömör is. Igyekezzen sértődés nélkül megbeszélni a problémákat.
Rák
06. 21-től
07. 22-ig

  Bízza nyaralása megszervezését a baráti körére. Kapcsolata a barátokkal, ismerősökkel vagy üzlettársakkal nagyon harmonikussá válik. Jó időszak ez Önnek tárgyalásokra vagy társasági életre. Nyaraláskor figyeljen oda a szállodai szoba tisztaságára, főként az ágynemőre, mert fertőzés most csak ott fenyegetheti.
Oroszlán
07. 23-től
08. 23-ig

  Nem szeretne nagyobb összeget szánni az utazásra, pedig megérné, ha egyenesen Dél felé venné az irányt. Kreatív vagy mővészi témákkal kerülhet kapcsolatba üzleti vállalkozása vagy munkája során. Ugyancsak meglepheti Önt, hogy romantikus érzelmeket táplál főnöke vagy valamelyik felettese iránt. Fertőzésveszély csak a munkahelyén adódhat.
Szűz
08. 24-től
09. 23-ig

  Uralkodó bolygója nyáron az USA-nak megfelelő területen áll, így ha teheti, válasszon ott egy üdülőhelyet. Vigyázzon a szórakozó helyeken, főként a toaletten, előtte is mindig mosson kezet, s utána pedig ne használjon közös, vagy idegen törölközőt.
Mérleg
09. 24-től
10. 23-ig

  A nyári hőségben is figyeljen arra, hogy mit iszik, főként az italok lejárati idejét nézze meg. Szinte vonzza magához a pénzt, tehát ha hitelre van szüksége, most jók az esélyei. Szerelmi késztetése felélénkül vagy meglévő kapcsolata magas hőfokon izzik. Mélyenszántó felismerésekre juthat kapcsolatait illetően.
Skorpió
10. 24-től
11. 22-ig

  Induljon párjával társasutazásra, Önnek a legjobb úti cél most Spanyolország lenne. Tegyen pontot eddigi vitái végére, de álljon ki saját igazáért. Mostanában minden jól megy, bár van néhány nehezen megoldható problémája. Szerelmi kapcsolatai is jól alakulnak, ha pedig éppen egyedül van, akkor új szerelem tűnik fel a láthatáron. Kezelje gondosan még a legapróbb sebet is, most könyebben elfertőződhet.
Nyilas
11. 23-től
12. 21-ig

  Olyan helyet válasszon nyaraláshoz, ahova elviheti be nem fejezett munkáját, hiszen számítógépe nélkül nem tudna nyugodtan pihenni. Minden gördülékenyen alakul, főként a munkában. Valamilyen váratlan előnyhöz juthat, pénzügyi vagy egyéb vonalon. Jobb, ha kártyával fizet mindenhol, kerülje, hogy pénzt kelljen kezébe fognia, mert ilyen jellegű fertőzésnek lenne kitéve ezen a nyáron.
Bak
12. 22-től
01. 20-ig

  Foglalkozzon kreatív tevékenységgel, akár mint alkotó, akár mint múzeum látogató. Amúgy sincs túl sok kedve a munkához. Szeretteivel most jó viszonyban lesz, különösen a gyerekekkel fog jól kijönni. Menjen minél többet szórakozni családtagjaival vagy közeli barátaival. Ne vigyen erős illatú virágot (pl. liliomot) a hálószobájába!
Vízöntő
01. 21-től
02. 19-ig

  Hasznosan és élvezetesen töltheti ezt az időszakot otthonának szépítésével, családtagjai vagy közeli barátai társaságában. Most önmagával is jóban van. Ha vízparton tölti a nyarat, feltétlenül legyen a lábán papucs (még a vízben is), hogy elkerülje az esetleges sérülést.
Halak
02. 20-től
03. 20-ig
Jó nyaralást,
kellemes pihenést kívánok!
Németh Ágnes
okleveles asztrológus
Személyre szóló horoszkóp, nyaralási prognózis rendelhető:
Telefon: 06 (1) 203-7428
 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk
 
   

 

 

 

 
Biorejtvény 2004. 06.