Nézzünk
a lábunk elé!

Ismét egy új évet kezdtünk.
Az út már a lábunk alatt, csak lépünk kell.
A kérdés, hogy merre?

  Annyi fizikai erő feszül Önben, hogy alig tud nyugton maradni. Ha munkája íróasztalhoz köti, néha akkor is keljen fel, jobb híján ugrálja ki magát a kávészünetekben! Fegyelmezetten törekedjen minél több feladat elvégzésére. Így is adódhatnak konfliktusok, ha nem kap bizalmat környezetétől. Dolgozzon egyedül és legyen nagyon óvatos a gépek közelében.
Kos
03. 21-től
04. 20-ig

  Ön elbizonytalanodhat, hogy mit tegyen, merre haladjon. Sok mindenre nem alkalmas ez az időszak: kapcsolatok elmélyítésére, csatlakozásra vallásos csoportokhoz, okkult területeken való elmélyedésre, de drog- vagy alkoholfogyasztásra sem. Erőfeszítései gyümölcseként közfigyelemnek örvend. Remek alkalom kínálkozik, hogy előmenetelének jövőbeni lépéseit megtervezze.
Bika
04. 21-től
05. 20-ig

  Konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolataiban, valószínűleg tudattalan, elfojtott érzelmei miatt. Később a történtekből rengeteget tanulhat. Kiváló időszak ez alkotásra főként elvont területeken. A gyakorlati részleteket halassza későbbre. Önzetlenül segít másokat, cserébe elképzelései megvalósításához kaphat segítséget Ne feledje, néha az álmodozás is segít.
Ikrek
05. 21-től
06. 21-ig

  Ideje rátalálnia hitére, az életét irányító, megvilágító eszmékre, melyek egyaránt vezethetnek filozófiához, valláshoz, metafizikai tanulmányokhoz, jogi vagy társadalomtudományi teóriákhoz. Kiváló időszak ez a társas érintkezésre, az őszinte eszmecserére mindarról, ami érzelmileg vagy filozofikusan foglalkoztatja Önt. Most lehetősége nyílhat továbbtanulásra, felsőbb szintű tanulmányokra is.
Rák
06. 21-től
07. 22-ig

  Munkáját, szakmáját illetően maradjon tárgyilagos, és ha lehet, tartsa magát „takarékon”. Töltse idejét inkább családjával, barátaival és szakítson időt a befelé fordulásra is. Hatékonysága javulni fog, akár előléptetésben is lehet része. Jó kapcsolatokat alakíthat ki hatalmi pozícióban lévő emberekkel. Igen erőteljesen és sikeresen tud kommunikálni, ez tisztelet ébreszt Ön iránt, ha tényleges elismerést nem is hoz a konyhára.
Oroszlán
07. 23-től
08. 23-ig

  Vagy másokkal lesz nagyon odaadó, nagyvonalú, vagy önmagát kényezteti, és követelőzővé válhat. Ezért emberi kapcsolatai most csodálatosak vagy rettenetesek lesznek. Önmegfigyelés segítségével pozitív irányban változhat. Jó időszak ez Önnek a kikapcsolódásra, pihenjen, élvezze az életet. Pénz és érzelmek terén azért ne essen túlzásokba, s a problémák elkerülése érdekében figyeljen étkezésére is.
Szűz
08. 24-től
09. 23-ig

  Tegyen meg mindent egészségének megőrzésére, főként szív- és érrendszerére ügyeljen. Ha mégis megbetegszik, vizsgálja felül tevékenységeit. Tudatalattija arra figyelmezteti ezzel, hogy rossz irányban halad. Nem ez a legmegfelelőbb alkalom, hogy kötelezettségeit teljesítse, amúgy sem lesz túl nagy munkakedve. Jobban teszi, ha családjával, barátaival kikapcsolódik, főként a gyermekek lesznek jó hatással Önre.
Mérleg
09. 24-től
10. 23-ig

  Legyen figyelmes és megértő mások céljaival, nézeteivel szemben. Ha mégis konfliktusba kerül, őrizze meg tárgyilagosságát, változtasson álláspontján, ha az hibásnak bizonyul. Most összehozhatja a Sors egy idősebb emberrel, aki nagyon fontossá válik életében, de ezt csak a későbbiek során fogja igazán értékelni.
Skorpió
10. 24-től
11 . 22-ig

  Ez a reménykedő derűlátás, a személyes sikerek, és a jó teljesítmény időszaka lehet Önnek. Ügyeljen a szerénységre, ne haragítson magára másokat, maradjon korrekt, tisztességes. Lelkileg nyitottabb lesz, elmélkedéssel fejlesztheti önismeretét, másokkal szembeni empátiáját. Égő vágyai most háttérbe szorulnak.
Nyilas
11. 23-től
12. 21-ig

  Ne bújjon páncélja mögé, vegyen erőt magán, és nyisson mások felé. Kapcsolataiban hozza egyensúlyba vállalt kötelezettségeit saját igényeivel. Kedvező benyomást tehet másokra, ha visszafogja magát és másokat is meghallgat. Elméje éber és fáradhatatlan, új élmények után áhítozik. Ha teheti, utazzon el valahová!
Bak
12. 22-től
01.20-ig

  Életében most nagy felfordulás támadhat, ha bármilyen téren a közelgő vég jelei mutatkoznak, engedje útjára a dolgokat. Hadd menjen a régi! Itt az idő, hogy egy új fejlődési ciklust kezdjen. Személyisége időszerű átalakításához segítségül hívhatja akár az okkult tudományokat is.
Vízöntő
01. 21-től
02. 19-ig

  Fékezze kényszeres, túlzó hajlamát. Magabiztossága és optimizmusa könnyen tévútra viheti, ha nem gyakorol önmérsékletet, óvatosságot. A következő területekre érdemes most koncentrálnia: vállalkozások, szerelem, gyermekek, szórakozás. A következő időszakban kedves szavaival, bájos modorával mindenkit le fog tudni venni a lábáról.
Halak
02. 20-től
03. 20-ig
 
Németh Ágnes
okleveles asztrológus
Telefon: 203-7428

Web: www.iamos.eu.co.hu
 
     
 
Nyomtatóbarát verzió Ismerősnek ajánlom Híreink
Lapszemlére feliratkozás Hasznos linkek Orvost Keresek
Vissza Fel Kezdőlap Rólunk